Input interiorille kestävän kehityksen palkinto

Input interiorille on myönnetty ensimmäisenä yrityksenä Virken kestävän kehityksen palkinto. – Olen niin ylpeä! Meidät palkitaan hyvästä ja pitkäjänteisestä työstämme – palkinnon saaminen on meille upea tunnustus, sanoo COO Terje Kristiansen Input interiorilta Norjasta.

Norjan kauppa- ja työnantajajärjestö Virke ilmoitti syyskuun alussa jakavansa tänä vuonna ensimmäistä kertaa oman kestävän kehityksen palkintonsa. Palkinto myönnetään yritykselle, joka on ottanut johtoaseman kohti kestävää tulevaisuutta. Kolme yritystä oli ehdolla palkinnon saajaksi, Input interior, Ahlsell ja Bergans Fritid.

Virke järjesti kauppakonferenssin 19. syyskuuta ja paikalla oli Norjan valtion ja yritysten johtoa. Mukana olivat muun muassa Norjan pääministeri Jonas Gahr Støre, Norjan kauppa- ja teollisuusministeri Cecilie Myrseth ja Telian hallituksen puheenjohtaja Lars-Johan Jarnheimer.

– Päivän teemana oli polun valinta. Oli erittäin inspiroivaa jakaa näkemyksiä muualla elinkeinoelämässä toimivien ihmisisten kanssa ja keskustella heidän toiminnastaan, sanoo COO Terje Kristiansen, Input interiorilta Norjasta.

Päivän lähestyessä loppuaan oli vuorossa ensimmäistä kertaa Virken kestävän kehityksen palkinnon jako ja Input interior veti pisimmän korren ja sai kunnian vastaanottaa Virke-palkinnon.

– Olen niin ylpeä! Meidät palkitaan hyvästä ja pitkäjänteisestä työstämme – palkinnon saaminen on meille upea tunnustus, sanoo Terje Kristiansen ja jatkaa:

– Ennen kaikkea se on tärkeä huomionosoitus ja antaa motivaatiota sekä inspiraatiota koko henkilökunnallemme. Toivomme, että voimme inspiroida asiakkaitamme, tavarantoimittajiamme ja yhteistyökumppaneitamme seuraamaan matkaa kanssamme eteenpäin!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä!

Kiitos

Palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Takaisin lomakkeeseen
Pahoittelemme.

Odottamaton tekninen virhe, yritä ystävällisesti uudelleen.

Takaisin lomakkeeseen